Olaf Ait Tami

Bio

In 2018 is Olaf afgestudeerd aan de Toneelschool in Maastricht.

Zijn eerste rol speelde hij in de soap Nieuwe Tijden, waar hij de rol van Karim Zouini vertolkte (3 seizoenen). Daarnaast was hij onder andere ook te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en Flikken Maastricht.

Naast TV  is Olaf ook te zien in het theater. De voorstelling Princess (Theater Sonnevanck/Toneelgroep Oostpool) waar Olaf één van de hoofdrollen in vertolkte, werd bekroond met de Gouden Krekel (de prijs voor de meest indrukwekkende jeugdvoorstelling).

In het theaterseizoen 2018/2019 is Olaf te zien in de voorstelling Dorian en Brave New World 2.0; beide producties van NNT. Daarna speelde hij in de productie “Wat Me Niet Breekt” onder regie van Timothy de Gilde, van theatergezelschap Dox.

Op TV zal Olaf een rol spelen in de serie “Commando’s” en speelt hij Havik in de “De Club van Lelijke Kinderen – De Staatsgreep”. In 2020 zie je hem in de rol van Daniel in ‘Opslaan Als’, geregisseerd door Tim Kamps, naar een idee van Eva Crutzen.

Ook in het nieuwe jaar is het theaterseizoen goed gevuld. Om te beginnen speelt Olaf in de voorstelling Before / After van het NNT, daarna speelt hij bij Orkater onder regie van Leopold Witte en in december speelt Olaf de hoofdrol in een nieuwe lunchvoorstelling van Bellevue Theater, geregisseerd door Tim Kamps.

In de zomer van 2020 draait Olaf voor een nieuwe speelfilm van NewBe. Stay tuned…

CV

Algemeen

Nee
Auto

Opleidingen

Toneelacademie Maastricht

Ash Agency

Boeroestraat 46
1095VS Amsterdam
Nederland
0624832755

Verstuur e-mail