Myrthe Burger

Video

Bio

Myrthe Burger studeerde in 2011 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Ze speelde o.a. bij Het Zuidelijk Toneel, het Nationale Theater, Toneelgroep Maastricht, Zeelandia, Theater Artemis en in de voorstellingen Snowden en Hendrik Groen –Pogingen iets van het leven te maken van Bos Theaterproducties. Daarnaast werkt Myrthe veelvuldig samen met Tom de Ket, zo speelde ze eerder in DE VERLEIDERS II, Het Pauperparadijs, Mammoet en de rockopera O die zee.

Op dit moment tourt ze met ‘Alles komt goed’ , een bewerking van ‘De Pest’ van A. Camus door Leopold Witte en Geert Lageveen, in de regie van Belle van Heerikhuizen bij Orkater, langs de theaters.

Op tv was Myrthe wekelijks te zien in ‘Didi Kompas‘ van VPRO’s Villa Achterwerk en speelde ze o.a. in Sluipschutters, Flikken MaastrichtJEUK, Van Hier tot Tokio, Danni Lowinski, Studio Snugger en in de One Night Stand ‘Jungle‘. Daarnaast speelde ze o.a. in de speelfilms Fashionchicks en De Club van Lelijke Kinderen. Momenteel vinden de opnames plaats van de Amerikaanse jeugdserie ‘Hunter Street‘ waarin Myrthe komend seizoen te zien zal zijn.

Tevens is de NTR-podcastserie ‘De Jodenverraadsters‘ momenteel te beluisteren op NPO radio1 en Spotify waarvoor Myrthe de stem van Ans van Dijk insprak.

 

 

Voor volledige bio zie:

http://www.meerzorgtalents.nl/nl/talents/myrthe-burger

CV

Algemeen

sopraan
Nederlands, Engels, Frans, Spaans
Nee

Opleidingen

Atka

Meerzorg Talents

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Nederland
+31 (0) 85 877 19 37

Verstuur e-mail