Myléne Nijssen

Video

Audio

0:00
0:00

Bio

Myléne Nijssen is actrice, presentatrice en onderneemster.
Ze heeft een veelzijdig internationaal klassiek gezicht, is creatief, professioneel en breed inzetbaar van drama tot en met komedie.

Myléne is opgegroeid op het podium, wanneer zij een theater in loopt voelt ze zich thuis. Als 5-jarige begon dit met dansoptredens en dit groeide al snel uit naar theater-, musical en zangoptredens.
Na diverse vooropleidingen te hebben gevolgd bij Lucia Marthas op de Dansacademie en de Theaterschool (AHK) in Amsterdam begon Myléne haar HBO-opleiding in 2006 bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Momenteel is Myléne op freelance basis actief als actrice voor series, films en commercials, als presentatrice voor haar eigen radioshow en podcast en als ondernemer voor haar eigen theaterbedrijf MET MyDreams. Met haar bedrijf organiseert ze theateractiviteiten voor kinderen en tieners. Denk o.a. aan de grootste theaterkampen van Nederland; de MyDreams KunstKampen.

Bent u op zoek naar een breed inzetbare professionele actrice of presentatrice voor beeld of theater? Iemand waar een regisseur goed mee kan samenwerken en iemand die zelf creatieve ideeën inbrengt? Neem dan contact op.

 

 

CV

Algemeen

Nederlandse
Mezzo-Sopraan
Nederlands, Engels, Duits
Ja
Auto

Opleidingen

Boszhard Academie
Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Maten

1.60
Bruin
Blauw
38
37

Myléne Nijssen

Vlaanderenstraat 31
1944XC Beverwijk
0618335123

Verstuur e-mail