Michael de Roos

Video

Bio

Michael de Roos studeerde aan ITS DNA en de Koningstheater-Akademie in Nederland. En verhuisde in 2010 naar de United States om aan de Maggie Flanigan Studio de Meisner techniek te leren. Ook studeerde hij dans bij DNA (Dance New Amsterdam).

In zijn tijd in New York speelde hij in voorstellingen en TV-series als: Phases, FrankenStein The Musical, The Skype Show or See You in August, The Eshaton Cabaret en The Little Prinsinn en PX This.

In 2013 verhuisde hij weer terug naar Nederland. Hij speelde onder andere in SCARS(NPO), The Land of Hope and Glory, Hunter Street(Nickelodeon) en de Ludwigs(Nickelodeon), Commando’s en is verbonden aan Studio Bock en Baas en Theatergroep MetdeBotteZijde! Daarnaast is hij af en aan te zien in de rol van “Alex de Boer” In Goede Tijden, Slechte Tijden.
En hij maakte in 2019 zijn Marvel debuut in Spiderman “Far from Home”

Michael presenteerde voor Jack TV het online programma Brutale Apen, en presenteert nu voor Veilig verkeer Nederland het programma “Veilige Feitjes”. Hij presenteert ook interne programma’s voor bedrijven als: NS, Rabobank en ABN AMRO e.a.

Afgelopen jaar speelde hij in de films “Koeman” en “Masterclass” die alle twee geselecteerd werden voor het Filmapalooza Filmfestival in Orlando. “Masterclass” kreeg een official selection voor het Film festival in Cannes 2019..

CV

Algemeen

NL
Tenor
Nederlands, Engels, Fries, Duits
Ja
Auto

Opleidingen

Dance New Amsterdam
Maggie Flanigan Studio NYC
Koningstheaterakademie
ITS DNA

Awards

Beste Acteur
Omschrijving: 48 hour Nijmegen
Beste Acteur
Omschrijving: 48Hour Leeuwarden

Performer Agency

Willem de Zwijgerlaan 117
1056 JJ Amsterdam
Nederland
06 41 52 61 92

Verstuur e-mail