Lynn Tackaert

Bio

Lynn Tackaert is een van oorsprong Vlaamse actrice, die haar tv-debuut heeft gemaakt in de Nickelodeon serie Creator Camp. Ze maakt deel uit van de door Newbe geproduceerde serie. 
Als stemactrice werkt ze al jaren voor Disney, Nickelodeon en Netflix. 

Lynn spreekt vloeiend Vlaams en Nederlands. 

Sinds haar afstuderen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg(richting Musicaltheater) in 2011 woont en werkt zij in Nederland. Naast haar werk als actrice voor televisie, film en theater is Lynn te zien geweest in verschillende tv-en online commercials.

Hoewel zij een herkenbaar uiterlijk heeft, ken je haar stem waarschijnlijk ook. Zo spreekt ze al jaren verschillende stemmen in voor animatieseries als Calimero, Inspector Gadget, Bollie en Billie, Monchichi, I Didn’t Do It en is ze de stem van de heks in 7D, de succesvolle spin-off van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. En kan je haar verschillende horen bij storytel boeken.  

Als ze niet op de set staat of in een studio zit, is ze vooral heel erg actief met duiken, surfen en verschillende vormen van sport. Het is haar grootste droom om via acteren, haar grote passie en vak, mensen te inspireren en te raken. De laatste tijd is ze ook steeds actiever met shortmovies of projecten die minder commercieel gericht zijn, maar waarin ze haar ambacht van acteren echt kan inzetten om bij te dragen aan de storytelling van het verhaal. Haar grootste kracht is de vertaalslag maken van het personage op papier en het beeld in het hoofd van de regisseur- naar een persoon wat leeft, ademt en voelt. En daarmee wilt ze haar bijdrage leveren aan interessante projecten. 

CV

Algemeen

vlaams
mezzo
Vlaams, Nederlands
Ja
Auto

Televisie

Campagne overheid 'pinnen'
Creator Camp
Nickelodeon - producent Newbe: Rol Lesley

Commercials

Renault
Dove
Disney: Hildy
bol.com

Stemwerk

Bollie en Billie
ketnet : Carolien
Inspector Gadget
Monchichi
ketnet : Bella en Bes
De 7d (spinoff sneeuwwitje)
Disney: Hildy
I didn't do it
Nickelodeon: Delia

Trainingen

De jaargang

Maten

168
bruin
bruingroen
38/40
38

ArtistMan

Vlaardingweg 62 - 2.14
3044 CK Rotterdam
Nederland
+31 6 11441824

Verstuur e-mail