Juliette Van Ardenne

Video

Foto

Bio

Gepassioneerd over film. Daag mezelf uit om gedurfd, oprecht en oorspronkelijk te zijn als acteur, filmmaker en in het leven.

Ben trots op mijn debuutfilm STUWING die in april 2023 in première ging in de Dutch Competition van het Go Short Filmfestival en o.a al draaide in de debuutcompetitie van het NFF Utrecht en via See NL op het NewFilmmakerFestival in Los Angeles.

Deze korte psycho-thriller over een jonge moeder die de grip op de realiteit verliest, is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Toen ik moeder werd was ik in shock van de allesomvattende intensiteit van wat er met me gebeurde; fysiek en geestelijk. De donkere kant van het moederschap wordt te weinig belicht. Ik voelde de noodzaak om mijn gevoelens te transformeren en dit verhaal vanuit een eerlijk vrouwelijk perspectief, op een trippende en visueel indringende manier te vertellen. 

Ik ben 20 jaar geleden begonnen als één van de hoofdrollen in de jeugdserie ZOOP en speelde vanaf toen uiteenlopende personages in verschillende films en series zoals o.a STANLEY H., KERSTGEZEL.NL, INCOGNITO, SMERIS, DE HELLVEEG, NEW KIDS NITRO, KWESTIE VAN GEDULD, DOKTER TINUS, KLEIN HOLLAND en FERRY.

Binnenkort ben ik te zien in de telefilm VAANDELDRAGER VIJF van Joost van Hezik, de serie LAURA H van Flynn von Keist en in de korte film IK BEN GEEN ROBOT van Victoria van Warmerdam.

Meerzorg Talents

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Nederland
+31 (0) 85 877 19 37

Verstuur e-mail