Jamie Grant

Bio

Jamie Grant studeerde in 2011 af aan de Toneelacademie Maastricht.
In 2009 speelde Jamie de hoofdrol naast Hans Teeuwen in de korte film GEWOON HANS. Sinds haar studie heeft zij 4 seizoenen een vaste rol in de televisieserie FLIKKEN MAASTRICHT gespeeld. In 2011 was Jamie te zien in de televisieserie IN THERAPIE, later in DE MANNEN VAN DOKTER ANNE en in 2017 was ze te zien in KLEM.

Jamie staat regelmatig op de planken, zo is ze bij Theater Artemis te zien geweest in HET PORTRET VAN DORIAN GRAY en EROS & PSYCHE. Met LEEF! speelde ze een solovoorstelling gebaseerd op het boek van Laura Maaskant. In 2019 schitterde ze in de voorstelling CASABLANCA en in 2021 in de voorstelling KNOCK-OUT.

In 2014 speelde Jamie naast Gijs Scholten van Aschat in de bioscoopfilm DE POEL. In 2016 is ze onder meer te zien in de film BRASSERIE VALENTIJN en vertolkt zij de hoofdrol in de film ALBERTA. Ze is te bewonderen in de films ZWAAR VERLIEFD 1 en 2.

Samen met actrices Carolien Spoor, Stefanie van Leersum en Isis Cabolet heeft ze haar eigen performance collective BOUILLABAISSE. De voorstellingen FEMALE RAPPERS en B.S I LOVE YOU stonden o.a. op festivals Down The Rabbithole, Lowlands en Fringe.

CV

Algemeen

Nederlands
Mezzo-sopraan
Nederlands, Engels
Nee
Auto

Opleidingen

Toneelacademie Maastricht

Features Creative Management

Nieuwe Kerkstraat 26 A
1018 EB Amsterdam
Nederland
020 6277276

Verstuur e-mail