Isis Caljé

Video

Foto

Bio

Isis Caljé is werkzaam als actrice, model, danseres en presentatrice. Haar ambitie voor acteren begon al op de basisschool waar ze in contact kwam met theater. Vijf jaar geleden heeft ze het acteervak serieus opgepakt en ze heeft sinds toen in verschillende korte films en langere speelfilms gespeeld, in zowel binnen- als buitenland.

Daarnaast is ze ook te zien in meerdere commercials, theaterstukken en videoclips. Ze heeft een theateropleiding afgerond aan The National Institute of Dramatic Art (NIDA) in Brisbane, Australië en sinds ze weer in Nederland woont heeft ze een deeltijdsopleiding bij De Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn gevolgd. Op dit moment verdiept ze zich in de acteertechnieken van zowel Ivana Chubbuck als Meisner.

Naast acteren werkt Isis ook als model. Ze heeft model gestaan voor verschillende webshops en ze is te zien in enkele reclame campagnes. Ook in dans weet Isis haar weg te vinden. Ze danst nu enkele jaren en ze ontwikkelt zich het liefst in meerdere stijlen, zoals hiphop, jazz en salsa. Ze heeft in verschillende videoclips gedanst en ze is ook deel van een dancecrew. Isis maakte haar debuut als presentatrice in Ratatoeje, een tv-programma speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Isis studeert momenteel aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam, waar ze in 2023 zal afstuderen.

CV

Algemeen

Nederlands
Nederlands, Engels, Duits
Ja
Auto

Opleidingen

Filmvechten en Stunttraining
Chubbuck Techniek Lessen
Meisner Fundamentals
Improvisatie lessen
Meisner Acting Intensive
National Institute of Dramatic Art
Sara: KeyFilm

Theater

En toen was het zomer!
Peanut Pie
De Ballade van de Twee Salloons

Film

Psychonaut
The POD Generation
Lost Transport
Sara: KeyFilm
Naakt Zwemmen in een Bevroren Meer
Nervous
Het Laatste Vuurwerk
Het Beest van Harkstede
Magdala Rose
Insatiable

Televisie

De Droom van de Jeugd
Ratatoeje TV

Commercials

Dienst Toeslagen
Basic Fit
Marktplaats
Staatsloterij- Frekkel

Maten

168
Blond
Blauw
36
40
60
70
93
88

ArtistMan

Vlaardingweg 62 - 2.14
3044 CK Rotterdam
Nederland
+31 6 11441824

Verstuur e-mail