Isis Caljé

Video

Foto

Bio

Isis Caljé is een veelzijdige actrice en maker van Nederlandse afkomst. Ze spreekt vloeiend Engels en Nederlands, en was onder meer te zien in series als Een Moord Kost Meer Levens en films zoals Het Verloren Transport, The Pod Generation en Van Amstel, die ze ook zelf regisseerde en schreef.

Ze heeft een theateropleiding afgerond aan het National Institute of Dramatic Art in Brisbane, Australië en is daarna gelijk aan de slag gegaan met het spelen in diverse korte films en commercials, waaronder Staatsloterij Oudejaarstrekking – Frekkel, winnaar van de felbegeerde prijs voor beste reclamespot. Over de jaren heen heeft ze bij meerdere theatergroepen gespeeld en is zij te zien in in de bioscoop (o.a. Het Verloren Transport, The Pod Generation) en op televisie; o.a. in de Videoland-serie Een Moord Kost Meer Levens.

Naast acteren heeft Isis een Film en Audiovisuele Media opleiding afgerond aan de Dutch Filmers Academy in de richting van scenario en regie. Ze heeft al meerdere korte films zelf geschreven en geregisseerd, waaronder Van Amstel en Vogelsang. Ook heeft Isis ervaring in dansen en presenteren en volgt ze regelmatig lessen in filmvechten en stunts, in o.a. zwaard en wapentraining en fistfights. 

Isis spreekt vloeiend Engels en Nederlands en door haar achtergrond als wedstrijdzwemmer kan ze goed zwemmen, maar ook paardrijden doet ze regelmatig met veel plezier.

CV

Algemeen

Nederlands
Nederlands, Engels, Duits
Ja
Auto

Opleidingen

Filmvechten en Stunttraining
Meisner Fundamentals
Chubbuck Techniek Lessen
Improvisatie lessen
Meisner Acting Intensive
National Institute of Dramatic Art
Sara: KeyFilm

Theater

En toen was het zomer!
Peanut Pie
De Ballade van de Twee Salloons

Film

Psychonaut
The POD Generation
Lost Transport
Sara: KeyFilm
Naakt Zwemmen in een Bevroren Meer
Nervous
Het Laatste Vuurwerk
Het Beest van Harkstede
Magdala Rose
Insatiable

Televisie

Een Moord Kost meer Levens
Messercola Drama: Pien
De Droom van de Jeugd
Ratatoeje TV

Commercials

Dienst Toeslagen
Basic Fit
Marktplaats
Staatsloterij- Frekkel

Maten

168
DonkeBlond
Blauw
36
40
60
70
93
88

ArtistMan

Vlaardingweg 62 - 2.14
3044 CK Rotterdam
Nederland
+31 6 11441824

Verstuur e-mail