Eva van den Dam

Video

Audio

0:00
0:00

Bio

Eva van den Dam, geboren te Nijmegen, studeerde in 2010 af aan de muziektheater academie Codarts, in Rotterdam. Daarna speelde zij in verscheidene musicals waaronder ‘The Sound of Music’ en ‘HEMA de Muscial’. Ook tourde zij met de theatershow ‘The songs from the Movie Sister Act’ door de UK. Ook schreeft en speelde ze de voorstelling ‘ Een gedachte op een plankje’. In 2015 studeerde ze af van haar masteropleiding muziektheater aan Fontys in Tilburg. Tijdens haar afstudeer jaar speelde ze in de muziektheatervoorstelling ‘Boy 7 Live on Stage’ en ze studeerde af met haar zelfgeschreven voorstelling ‘DWANG’ in regie van Bruun Kuijt. 
Hierna speelde ze in verschillende educatieve voorstellingen bij o.a. Maas Theater & Dans en Koop & Co Producties. Ook speelde ze verschillende producties in de Efteling. 
In 2019 had ze haar grote zaal regie debuut bij de Top2000 LIVE Theatertour. 
Naast theater staat ze sinds 2015 veel voor de camera in o.a. commercials, e-learnings, online series en presenteert ze voor verschillende bedrijven waaronder ook voor het programma ‘De Barometer’ op RTLZ. Daarnaast doet ze regelmatig voice over opdrachten voor verschillende bedrijven. 

CV

Algemeen

Nederlands
Mezzo-sopraan
Nederlands, Engels
Ja
Auto

Codarts Rotterdam
Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg

Maten

172
blond
blauw
S
36
56
27-32
67
94
87