Davy Gomez

Bio

Al van jongs af aan is Davy Gomez volop bezig met zingen en acteren. Zijn passie voor zingen begon op de markt bij zijn opa en oma, inmiddels heeft hij al diverse theater, film-en televisierollen op zijn naam staan. De hoofdrol in de familiefilm Storm: letters van vuur, geregisseerd door Dennis Bots in 2016 was voor Davy de definitieve doorbraak als jonge acteur.

In het theater speelde Davy hoofdrollen in De Kleine Blonde Dood (Albert Verlinde Entertainment), Waanzinnig gedroomd (Cook a Dream) en Pinokkio (het Efteling Theater). Hij vertolkte de rol van kleine Shrek in Shrek de Musical (Albert Verlinde Entertainment).

Op televisie deed Davy mee aan het welbekende improvisatie tv-programma van Human De Vloer Op Jr. Tevens was hij te zien in de televisieseries Verborgen Verhalen en #Forever. Recentelijk speelde Davy een gastrol in de komische sketch-serie Nieuw Zeer, evenals in de dramaserie Oogappels. Ook was hij te zien in de reeks Gênante Schoolmomenten op het YouTube kanaal van Dylan Haegens.

Davy zit momenteel in het eerste jaar van zijn opleiding aan het Mediacollege in Amsterdam. Ook is hij vast onderdeel van de Ziggo commercials, waarin hij als zoon van het gezin te zien is.

CV

Algemeen

Theater

Pinokkio
Waanzinnig gedroomd
De Kleine Blonde Dood
Shrek de Musical

Film

Storm: letters van vuur

Televisie

Flikken Maastricht
Nieuw Zeer
Oogappels
Goede Tijden, Slechte Tijden
#Forever
Verborgen verhalen
De Vloer Op jr.

All Stars Agency

Plantage Middenlaan 2D
1018 DD Amsterdam
Nederland
020 4213669

Verstuur e-mail