David Goddyn

Bio

David Goddyn (1977) is in hart en nieren een creatief. Hij is getraind theatermakend docent en in het werkveld werkzaam als acteur, spelcoach en regisseur. Hij studeerde vier jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem richting docent Theater en werd na zijn afstuderen (1999) aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool, waar hij zich voor nog eens vier jaren volledig focust op het ambacht van acteren.

Na zijn afstuderen aan de Toneelschool (2003) werkt hij o.a. als freelance acteur en theatermaker in verschillende theater-, tv-, en filmproducties en speelde hij gastrollen in verschillende tv series ( (zie IMDB). In het theater speelde David o.a. in de voorstellingen van Theatergroep Oostpool, Kik producties, MuzTheater en het Thrillertheater. Tevens benutte hij zijn regietalent bij verschillende producties in de functie van regie-assistent.

Zijn grootste passie is zelf theatermaken en dus ontwikkelde en coachte hij o.a. theaterconcepten voor verschillende theaterfestivals zoals Karavaan, Oerol en De Parade. Hij is regelmatig te horen als stemacteur in verschillende radio- en t.v.-commercials. David is als speldocent verbonden aan verschillende theateropleidingen en tevens werkzaam als stemacteur/voice-over voor radio- en tv-commercials.

Voor meer info kijk op www.davidgoddyn.nl of voor contact mail naar info@davidgoddyn.nl

CV

Algemeen

Ja
Auto

Opleidingen

Docent Theater (Hogeschool voor de Kunsten Arnhem)
Toneelschool Amsterdam 1999-2003