David Goddyn

Foto

Bio

 

Na het afronden van mijn vierjarige opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem in de richting Docent Theater, heb ik vervolgens vier jaar gestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool (Acteursopleiding).

Na mijn afstuderen aan de Toneelschool A’dam in 2003 ben ik gaan werken als freelance acteur en theatermaker. Ik heb in diverse theater-, tv-, en filmproducties gespeeld en (gast)rollen vertolkt in verschillende tv-series (zie IMDB). Mijn toneelwerk omvat onder andere voorstellingen bij Toneelgroep Oostpool, Kik productions, MuzTheater, Stage Entertainment en het Thrillertheater. Daarnaast heb ik mijn passie voor regie ingezet bij verschillende producties als regisseur en regie-assistent. Ook ontwikkelde en coachte ik theaterconcepten voor festivals zoals Karavaan, Oerol, Fringe en De Parade.

Naast mijn werkzaamheden als acteur en theatermaker ben ik ook verbonden als speldocent aan verschillende theateropleidingen in Nederland. Verder werk ik als stemacteur/voice-over en beschik ik over een eigen thuisstudio.

Voor contact kunt u mailen naar info@davidgoddyn.nl

 

 

CV

Algemeen

Ja
Auto

Opleidingen

AHK Toneelschool Amsterdam - ATKA - Academie voor Theater& Dans
Hogeschool voor de Kunsten Arnhem - Artez DDV