Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Ruben De Goede
Ruben De Goede
Ruben (1988) is acteur en voice-over en in 2016 afgestudeerd aan de Arnhemse Toneelschool.

Momenteel is hij te zien in de musical Soldaat van Oranje.

Afgelopen seizoen speelde hij in Nieuw Geld (Peter de Baan) bij Bos Theaterproducties en De andere kant van de brug (Willibrord Keesen) bij Keesen&Co. Verder speelde hij met zijn klas de afstudeervoorstelling Allen Af (Nina Spijkers) en was hij te zien in Richard III (Joeri Vos) en In de Staat van Geluk (Jan Hulst en Kasper Tarenskeen) bij Toneelgroep Oostpool.

Hij speelde de hoofdrol in de NFA-film Katinka’s laatste grap (Casper Buijtendijk) en was te zien in de afstudeerfilm Huidpijn (Jos van Meerveld) en Knielen op een bed Violen (Ben Sombogaart). Daarnaast is hij als regie-assistent verbonden aan de afstudeerfilm Grijs is ook een kleur, die te zien was op het Nederlands Filmfestival en nog te zien is op Uitzending Gemist en verschillende internationale filmfestivals.

Tijdens zijn studie heeft hij samengewerkt met, en lessen gevolgd van o.a. Lotte Bos, Peter Bolhuis, Maria Kraakman, Willibrord Keesen, Joachim Robbrecht, Jan Hulst, Suze Milius, Ben Sombogaart, de Veenfabriek, Bram Coopmans, Bert Luppes, Gerindo Kartadinata, Peter Sonneveld, Ernst Braches, Irene Schaltegger, Pieter Loef, Irma Nijenhuis, Carlos Garcia Estevez, Elsie de Brauw en Mijke de Jong.
 
Website: www.rubendegoede.nl
kort haar 2 kort haar 2 Gevlucht uit de Hel Gevlucht uit de Hel Soldaat van Oranje Soldaat van Oranje portret 01 portret 01
2015 - Winnen | Marlies Cordia | De HoorSpelFabriek
2017 - Demo - Rabobank
2017 - Demo - XS4ALL
2017 - Demo - Maandag
Portret 2 2017 Portret 2 2017 Portret 4 2017 Portret 4 2017 Portret 5 2017 Portret 5 2017 Portret 6 2017 Portret 6 2017