Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Ruben De Goede
Ruben De Goede
 
Ruben zit op de Arnhemse Ruben (1988) is in 2016 afgestudeerd aan de Arnhemse Toneelschool.

Momenteel is hij aan het Repeteren voor Nieuw Geld (Peter de Baan) bij Bos Theaterproducties.  Daarnaast zal hij te zien zijn in de NFA-film Katinka's laatste grap in regie van Casper Buijtendijk en in de afstudeerfilm Huidpijn van Jos van Meerveld.

Onlangs speelde hij in  De andere kant van de brug (Willibrord Keesen) bij Keesen&Co. Daarnaast is hij als regie-assistent verbonden aan de afstudeerfilm Grijs is ook een kleur, die te zien was op het Nederlands Filmfestival en nog te zien is op Uitzending Gemist. Verder speelde hij met zijn klas de afstudeervoorstelling Allen Af (Nina Spijkers) en was hij te zien in Richard III (Joeri Vos)  en In de Staat van Geluk (Jan Hulst en Kasper Tarenskeen) bij Toneelgroep Oostpool.

Tijdens zijn studie heeft hij samengewerkt met, en lessen gevolgd van o.a.  Lotte Bos, Peter Bolhuis, Maria Kraakman, Willibrord Keesen, Joachim Robbrecht, Jan Hulst, Suze Milius, Ben Sombogaart, de Veenfabriek, Bram Coopmans, Bert Luppes, Gerindo Kartadinata, Peter Sonneveld, Ernst Braches, Irene Schaltegger, Pieter Loef, Irma Nijenhuis, Carlos Garcia Estevez, Elsie de Brauw en Mijke de Jong.
 

Website: www.rubendegoede.nl