Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Rol 'oude vrouw' in 15 min. regie
Mijn naam is Sterre Bolluijt, ik ben 21 jaar, en ik maak theater bij Likeminds in Amsterdam. De komende weken werk ik daar aan een regie van 15 minuten, die zal worden opgevoerd op het 'Likeminds Bedankt' festival. Mijn regie gaan over liefde en het verlangen daarnaar, en met name de relatie tussen liefde voor jezelf en liefde voor een ander. Deze onderwerpen worden aan de hand van bestaande teksten op het toneel onderzocht door een jonge vrouw die aan het begin van haar liefdesleven staat en een oude vrouw die al een leven vol verlangen en liefde (en het gebrek daaraan) achter zich heeft. Ik zoek een actrice die de tweede rol kan vertolken.

We repeteren in Amsterdam op donderdagochtend (22 november, 29 november, 6 december en 13 december). Op zondag 16 december en maandag 17 december zijn er ook repetities en op dinsdag 18 december en woensdag 19 december zijn de voorstellingen. Behalve de voorstellingen kunnen alle data nog gewijzigd worden aan de hand van de beschikbaarheid van de acteurs.

Heeft u vragen en/of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u mij bereiken per mail (sterrebolluijt@gmail.com) of per WhatsApp/telefoon (0619438167).
SolliciterenStuur een mail naar sterrebolluijt@gmail.com
Plaatsingsdatum vacature: 9 November 2018
Vervaldatum vacature: 14 December 2018