Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Intensief CHUBBUCK-WORKSHOP op 27 en 28 mei
'The Power of the Actor', geschreven door de gerenomeerde acteercoach Ivana Chubbuck, is hét handboek voor succesvolle acteurs. In deze bestseller geeft Ivana 12 praktische handvatten om een waarachtig personage te creeëren met behulp van je eigen ervaringen, emoties en pijn. info: www.ivanachubbuck.com/ www.romyirene.com).

De praktijk heeft bewezen dat de Chubbuck-acteertechniek acteurs helpt om effectievere en minder voor de handliggende (dus interessantere) keuzes te maken. Je leert een levensecht personage neer te zetten met meerdere psychologische lagen en sterke primaire drijfveren - een personage dat het publiek inspireert en er alles aan doet om zijn levensdoel trachten te bereiken.

Wil je graag intensief werken aan een scène aan de hand van deze baanbrekende acteertechniek? Op 27 en 28 mei, geeft Romy Irene een intensieve weekendworkshop. Zij is geaccrediteerd Chubbuck-teacher en werkt op dezelfde manier als Ivana in Los Angeles. Ongeveer 10 tot 14 dagen voor aanvang van de workshop, krijg je een scène om voor te bereiden. Daarnaast is het een must om minimum 2 maal een paar uren te repeteren met je scènepartner. Ook repeteer je na de eerste workshopdag. Hou er rekening mee dat je daarom het weekend volledig vrijhoudt. Repeteren en keuzes uitproberen is namelijk een belangrijk onderdeel van de Chubbuck-techniek.

Het workshopweekend, begint met ik een korte introductie over de fundamenten van de Chubbuck-techniek en meteen erna gaan we over naar de praktijk. 'The Power of the Actor' van Ivana Chubbuck is de leidraad van de workshop en het is daarom noodzakelijk om het boek gelezen te hebben als je meedoet. Je kunt het bestellen via www.bol.com of via de American Book Center in Amsterdam.

PRAKTISCH

Data & tijd: zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017, 10u00-17u00
Plaats: Cameleon Theater, Amsterdam

Inschrijven: stuur je cv en foto op naar chubbuckeurope@hotmail.com. Alleen professionele acteurs, geen amateurs. Ervaring met de Chubbuck techniek is een pré maar geen must.
Kleine groep deelnemers. Dus reserveer snel!

Het is ook mogelijk om eenmalig de workshop 2 dagen te observeren. Vraag naar de voorwaarden door mij een email te sturen naar via chubbuckeurope@hotmail.com.
SolliciterenStuur een mail naar chubbuckeurope@hotmail.com
Plaatsingsdatum vacature: 18 Maart 2017
Vervaldatum vacature: 29 April 2017