Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Castingcall korte film
Voor een korte toelatingsfilm voor de Nederlandse Filmacademie genaamd 'Onkruid bloeit' zijn wij nog hard naar een acteur en een actrice die door kunnen gaan als de ouders van ons hoofdpersonage.

Hieronder volgt een beknopte samenvatting van ons verhaal.

Synopsis:
Tobias (21) is een zelfbenoemde schrijver die altijd slecht werk schreef. Wanneer hij met zijn zoveelste mislukte schrift aankomt bij zijn ouders, die hem altijd hebben gesteund, krijgt hij ruzie en verbreken ze contact. Tobias is verward, hij stopt met proberen en schrijft nu alleen maar omdat hij dingen kwijt moet. Maar, zonder dat hij het zelf door heeft, vormen de dingen die hij kwijt moet een bijzonder verhaal en schrijft hij onbedoeld een meesterwerk.

Wegens een beperkt budget kunnen wij geen vergoeding bieden. Wel wordt het eten verzorgd, is er een reiskosten vergoeding en kunnen wij jullie een interessante draaiperiode bieden.

Acteur:
- Tussen de 45 en 55 jaar oud.
- Kan door gaan als vader van ons hoofdpersonage.
- Is lang.
- Bruin haar.

Actrice:
- Tussen de 45 en 55 jaar oud.
- Kan door gaan als moeder van ons hoofdpersonage.
- Blond haar.
- Kakausisch uiterlijk.

De uiterlijke kenmerken staan niet vast, maar zijn enkel bedoeld als een richtlijn. Enige afwijking is dus niet erg, sterker nog misschien wel heel interessant.

Bij intresse kunt u mij op ieder moment mailen met een pasfoto en eventueel een voorbeeld van uw spel, waarna ik u spoedig terug mail en te woord sta.

Het lijkt mij ontzettend leuk om tot een samenwerking te komen, wellicht tot snel.

Met vriendelijke groet,

Mees van den Hurk
SolliciterenStuur een mail naar meeshurk.zakelijk@hotmail.com
Plaatsingsdatum vacature: 13 December 2018
Vervaldatum vacature: 24 Januari 2019