Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Niels Horeman
Niels Horeman
Niels Horeman rondde in 1996 zijn studie aan de Hogeschool van Beeldende Kunst, Muziek en Dans in Den Haag af. Vanaf 1996 speelde hij gedurende dertien jaar bij Growing Up In Public. Hier was hij o.a. te zien in Hamlet, Andromache, VandeFrisse! en Voor Volk En Vaderland.

Vervolgens speelde hij bij Suburbia, Het Echt Rotterdams Theater, en de afgelopen drie jaar bij De Voortzetting van Art&Pro van Frans Strijards. Op dit moment maakt hij deel uit van The Dutch Factory, een groep acteurs die improviseert met originele teksten van Shakespeare. Afgelopen zomer speelde hij opnieuw bij Suburbia in Fanny&Marius.

Op tv was hij oa te zien in: GTST en Onderweg naar Morgen waarin hij in beiden een vaste rol speelde, en de Co-assistent, Penoza, Divorce en Flikken Maastricht. Ook was Niels te zien in verschillende commercial zoals o.a. voor De Efteling, Mona, Hertog Jan en Krasloten.

Kortom, een veelzijdig acteur, met 18 jaar professionele ervaring, zowel op toneel als op tv. Gericht op samenwerken. Houdt van ambachtelijkheid, humor, en lichte ontregeling. Fysiek ingesteld, met een grote liefde voor taal. Aandacht gaat uit naar: wat het publiek meemaakt.