Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Mees Borgman
Mees Borgman
Mees Borgman studeerde in juni 2015 af aan de Mimeopleiding (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Tijdens haar studie speelde zij o.a. bij Carver, in de voorstelling ‘Gemeenschap’ van Roy Peters, ‘OOOOOOOO’ van Giulio D’Anna en in ‘Voorjaarsoffer’ bij theatergroep MAAS in de regie van Moniek Merkx.

In haar afstudeerjaar maakte zij de solo circusvoorstelling ‘Staat van Geluk’, onder begeleiding van Mara van Vlijmen, wat onlangs nog te zien was tijdens het Reinventing Happiness Festival van het stedelijk museum in Den Bosch, tijdens het Stukafest Festival, en zal komende zomer spelen op de Festival de Parade.
Met haar moeder, Nanette Kuijpers, maakte zij het bewegingsduet ‘Ruimende Wind’, over de relatie tussen moeder en dochter. Ook speelde zij in de voorstelling ‘The Big Unknown’ van Nicole Beutler, waarvoor zij op het ITs Festival de Acteursprijs 2015 ontving.

Na haar studie was Mees o.a. te zien in ‘Seksbom’ van theatergroep Golden Palace en ‘Re-enactment of the Now’ van Davy Pieters bij Theater Utrecht. Afgelopen seizoen was zij o.a. te zien in ‘Liefde’, winnaar van de Gouden Krekel 2017 van Moniek Merkx bij MAAS theater en dans en in de solo voorstelling ‘Goat Song’ van Espen Hjort bij Theater Utrecht. Dit seizoen is zij o.a. te zien in ‘Casino Nonstop’ van Espen Hjort bij Theater Utrecht, ‘Monte Verita’ van Eline Arbo bij het Noord Nederlands Toneel en 'Zwarte Lente' van Espen Hjort bij Theater Utrecht