Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Lauretta van de Merwe
Lauretta van de Merwe
In 1991geboren in Amsterdam. Tweetalig, Duits en Nederlands. Ronde in 2009 het VWO af. Studeerde in 2009/2010 Frans en kunstgeschiedenis in Parijs. Studeerde aan it's DNA in 2010/2011, Behaalde in 2015 de Bachelor of Theatre in Acting aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Studeert momenteel aan de ZHdK in Zürich, Zwitserland, waar zij de Master of Acting volgt.
Was onder andere te zien in de voorstellingen 'Passport' van de Israelische regisseuse Yael Chramsky, de muziektheater voorstelling 'Baal' van Tatiana Pratley en in de Oerol productie 'Romeo en Julia naar Romeo en Julia' van Karina Kroft. Stond met eigen werk op de Parade en in het Amsterdamse Bos. Schreef nummers voor het album 'Hour of the Wolf' van Lotta Sophie Bakker. Liep stage bij Bos Theaterproducties in de muziektheater productie 'Minoes' geregisseerd door Geert Lageveen.
Zal in het theaterseizoen 2017/2018 te zien zijn in diverse voorstellingen bij Theater Chemnitz, Duitsland. Momenteel woonachtig in Zürich, Zwitserland. In het bezit van een rijbewijs en auto.
Zowel geïnteresseerd in Nederlandse als internationale theater en film producties.