Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Karin van As
Karin van As
Ik begon mijn werkende leven, na een HBO studie, als zangeres en actrice in diverse musicals, waaronder Cats in Carré Amsterdam,Cabaret bij Joop van den Ende, een Carmen-bewerking bij IDTV in regie van Titus Tiel Groenestege en een Carmen bij jeugdtheatergroep Stella den Haag.

Ik speelde in de Kleine Zeemeermin,onder regie van Joanne Swaan en toerde als zangeres door Duitsland met het Ricciotti ensemble, een orkest van 50 studenten olv Bas Wiegers.
Ik speelde in Assassins op de Parade in Amsterdam, regie Daniel Cohen en in Lucky Stiff in het Werkteater Amsterdam, regie Jeroen van Delft.

In 2010 deed ik de monoloog Suster Bertken op het Utrechts mooie woorden festival, regie Ramses Graus.
In 2013 speelde ik in een voorlichtingsfilm voor de jeugdzorg.In 2014 speelde ik voor theatergroep Plezant een voorstelling voor mensen werkzaam in de zorg.
Verder ben ik als voice over,presentatrice en interviewer werkzaam, vaak voor literaire programma's.Zie ook mijn website, www.karinvanas.nl
En naast dit alles speel ik trompet in The Blue Tone Bigband..
radiospot keurmerk
radiospot Speurders.nl
Dick bruna huis
Greenchoice
invoering van de euro
RTL Snowmagazine RTL Snowmagazine castingfoto castingfoto interview Adriaan van Dis interview Adriaan van Dis presentatie Gouden Lijsten CPNB presentatie Gouden Lijsten CPNB rtl Snowmagazine rtl Snowmagazine kpn reclame kpn reclame