Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Eva van der Post
Eva van der Post
Eva studeerde in 2015 af aan de Amsterdamse Toneelschool & kleinkunstacademie.

Gedurende haar opleiding was Eva te zien in de muziektheatervoorstelling ‘De terugkeer van Hans en Grietje’ van Orkater, tekst en regie: Leopold Witte en Geert Lageveen en in ‘De laatste zomer’ naar Goldoni in het Amsterdamse Bostheater, regie: Frances Sanders.

Eva studeerde af in de voorstelling ‘BAAL’, regie: Tatiana Pratley.

In 2016 was Eva te zien zijn in 'Het Gelukzalige', een voorstelling van Alex van Warmerdam bij theatergezelschap de Mexicaanse Hond. Een co-productie met Olympique Dramatique geproduceerd door Orkater en het Toneelhuis.
Daarnaast speelde ze in de voorstelling 'Zonderland' bij de Diamantfabriek onder regie van Ingrid Askvik.

In 2017 speelde Eva in de productie 'Galileo' van Theatergezelschap Sonnevanck, regie: Karlijn Kistemaker, speelde ze de zwaan in 'Het zwanenmeer' van het Rotterdam Philharmonisch Orkest onder regie van Marije Gubbels en nam ze deel aan de OT Studio bij het OT Rotterdam o.l.v. Mirjam Koen en Erik van der Horst.

Eva zal dit jaar te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'Flikken Maastricht', de film 'Mannen van Mars', de serie Odds en in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden. Eerder was Eva te zien in verschillende afleveringen van ‘Het Klokhuis’ en ‘Welkom in de Gouden Eeuw’. Ook was zij te zien zijn in het tweede seizoen van de serie 'Zwarte Tulp'.

Op dit moment is Eva te zien in de hoofdrol van Charlotte in de musical Soldaat van Oranje, regie: Theu Boermans.