Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Caroline Bech
Caroline Bech
Caroline is een Engels- en Nederlandstalige actrice, presentatrice en voice-over. Ze studeerde in 2010 met een MFA Acting af aan East 15 Acting School in Londen. In Londen was ze te zien in diverse off westend producties zoals 'Hecuba', 'Heidi Chronicles', 'A bright room called day', 'Attempts on her life' en 'Women of Troy'. Hecuba viel in de prijzen tijdens het London Fringe Festival.

Ze volgde Chubbuck lessen van Romy Wuyts en Elisabet Sevholt, en diverse masterclasses van o.a. Glynn Mc Donald, Joanne Howarth, Monic Hendrickx, Tim Oliehoek, Bonnie Greer, Gordon Kemp, Stewart Pearce, Bruce Wall, Linda Marlowe, Medina Schuurman en Mark Ram.

Ze speelde in 2014 de hoofdrol in de Indische speelfilm 'Manglish', waarvoor ze genomineerd werd als best debutant actress tijdens de Indische Movie Awards in 2015. Ze speelde in diverse korte en lange films waaronder 'le Canape Fleuri', 'The Cottage', 'Na de regen', 'Star' en 'Under her Spell' die te zien was op het filmfestival in Cannes. Ook was ze te zien in de tv serie 'de Prooi', en in tv commercials van KLM, Basic Fit en Sizz.

Ze schreef en maakte haar eigen voorstelling factor 30, en speelde in 2015 en 2016 de hoofdrol in de engelstalige productie 'Antigone' van the International Theatre in English. Ze speelde meerdere keren mee als gastacteur bij TG Nachtgasten, waarvan een keer in 'the Space Theatre' in Londen.