Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Bert Kuizenga
Bert Kuizenga
Na de afronding van zijn toneel- en acteursopleiding was Bert Kuizenga te zien in een groot aantal tv-programma's, film- en theaterproducties voordat hij in 1993 met het TROS-programma 'Blind Date' bij een groter publiek bekend werd.

In 1995 en 1996 speelde Bert Kuizenga, naast zijn presentatiewerkzaamheden, de hoofdrol in 26 afleveringen van de Nederlandse comedy Ik Ben Je Moeder Niet bij de TROS. En daarna 2 seizoenen de succesvolle sitcom Verkeerd Verbonden. Voor deze omroep presenteerde hij tot september 2006 een grote verscheidenheid aan programma’s Na in datzelfde jaar 85 voorstellingen met Andre van Duin te hebben gespeeld, besloot Bert om zijn oude liefde voor het toneel weer op te pakken. Hij stond op de planken samen met Jan Rietman in 2008 in een muzikale theatervoorstelling.

In 2009/2010 speelde Bert in de zeer succesvolle theaterkomedie Bedgeheimen van Haye van der Heyden. In het seizoen 2011/2012 speelde Bert samen met Frits Sissing de Grand Theater Late Night Show waarin ze met de band van Roger Happel muziek maken en bijzondere gasten uitnodigen. In de winter van 2012 speelt Bert een muzikale Kerst Show wederom met de band van Roger Happel. Op dit moment maakt Bert voor RTL7 en RTLZ het businessprogramma De Succesfactor.