Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Anne Lamsvelt
Anne Lamsvelt
Anne Lamsvelt studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Tijdends haar studie liep ze stage bij De Theatercompagnie en Toneelgroep De Appel. Na het afronden van haar studie, startte ze in 2008 met de Masteropleiding Theaterzanger aan het Conservatorium van Amsterdam.

Anne was in verschillende theaterproducties te zien waaronder De Gelukkige Huisvrouw, ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ en De Drie Zusters. Ook was ze te zien in de speelfilm Bride Flight.

In seizoen 2010 - 2011 en 2012 - 2013 vertolkte ze de rol van Ada in de musical Soldaat van Oranje en speelde ze in de familievoorstelling Ringetje, gebaseerd op Der Ring Des Nibelungen van Wagner, een productie van Het Muziektheater Amsterdam. In de eerste helft van 2014 speelde ze deze voorstelling in het Duitse Bielefeld.

Anne was te zien als Elle de Vlee in de twee seizoenen van de succesvolle dramaserie Dokter Deen en in de voorstelling Familie van Het Toneel Speelt. In de zomer van 2014 speelde ze een hoofdrol in De Laatste Zomer van Het Amsterdamse Bostheater.

In seizoen 2014-2015 tourde Anne met Een Sneeuw van Het Toneel Speelt langs de Nederlandse theaters en was ze te zien zijn in De Drie Zusters van Het Nationale Toneel.

Vanaf begin 2016 speelt Anne de rol van Xandra Brood in de voorstelling Chez Brood en is ze te zien in het derde seizoen van Dokter Deen.